Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Dvacetiletý muž bez řidičáku si bez dovolení půjčil traktor a narazil s ním do stromu. Nadýchal skoro tři promile

Záchranné složky v pátek 28. ledna zasahovaly u dopravní nehody traktoristy, která se stala na Žďársku na silnici III. třídy. Jak se pak ukázalo, mladý řidič v traktoru byl silně opilý.

Incident se odehrál kolem půl desáté na silnici třetí třídy ve směru od obce Březiny směrem k obci České Milovy. Dvacetiletý traktorista vyjel mimo komunikaci, narazil do stromu a převrátil se na bok.

„Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku a její výsledek byl pozitivní. Naměřená hodnota činila 2,74 promile alkoholu. Výsledek opakovaného měření byl 2,83 promile. S podezřením na lehké zranění byl muž hospitalizován v nemocničním zařízení. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku kolem dvaceti tisíc korun. Dále policisté zjistili, že muž není držitelem příslušného řidičského oprávnění a traktor navíc k jízdě užil neoprávněně,“ sdělila k incidentu Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Policisté vše zadokumentovali a případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a neoprávněného užívání cizí věci.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky traktor, nehoda, alkohol, promile, okres Žďár nad Sázavou, Březiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý muž bez řidičáku si bez dovolení půjčil traktor a narazil s ním do stromu. Nadýchal skoro tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.