Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Dvořákově ulici došlo k napadení. Neznáte lidi ve videu, hlavně muže v kšiltovce?

Jihlavští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoct při prověřování případu fyzického napadení, ke kterému došlo v sobotu 16. října v Jihlavě. Potřebovali by zjistit totožnost lidí na kamerovém záznamu, zejména muže s kšiltovkou na hlavě.

K případu došlo brzy ráno v blízkosti podniku na ulici Dvořákova. „Útočník fyzicky napadl muže, který utrpěl zranění a musel vyhledat lékařské ošetření. Útočník po napadení z místa odešel,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Následně přijali policisté oznámení a případ začali prověřovat. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté provedli šetření, shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti čtyř osob zachycených na videozáznamu. Zejména by potřebovali vypátrat muže, který měl na hlavě nasazenou světlou kšiltovku.

„Žádáme osoby na videozáznamu, anebo občany, kteří některou z nich znají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k  objasnění případu,“ vyzývá Kroutilová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, násilí, Jihlava, Dvořákova, útočník, zranění, veřejnost, svědek, video, záznam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dvořákově ulici došlo k napadení. Neznáte lidi ve videu, hlavně muže v kšiltovce? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.