Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Násilí na křižovatce. Muži povolily nervy, šel na řidiče s dřevěnou tyčí a praštil ho do nohou

Hned ze tří trestných činů je nyní podezřelý osmatřicetiletý muž, který se dopustil fyzického napadení a poškození vozidla. Jiného muže v afektu napadl dřevěnou tyčí.

K případu došlo v první polovině září v Havlíčkově Brodě u světelné křižovatky, kde ve večerních hodinách zastavila dvě vozidla, dodávka a jízdní souprava, přičemž mezi jejichž řidiči došlo k hádce.

„Konflikt vygradoval v útok, při kterém spolujedoucí z dodávky vystoupil, přišel ke kabině druhého vozidla s dřevěnou týčí a řidiče udeřil do oblasti nohou. Poté ještě udeřil tyčí do světlometu, který rozbil. Následně byl případ oznámen policii,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Napadený muž neutrpěl zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. Poškozením vozidla vznikla škoda přes dvacet tisíc korun.

„Policisté provedli šetření a na základě shromážděných důkazů sdělili muži podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví, výtržnictví a poškození cizí věci. Případ řešili ve zkráceném přípravném řízení,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky hádka, násilí, agrese, tyč, křižovatka, Havlíčkův Brod, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Násilí na křižovatce. Muži povolily nervy, šel na řidiče s dřevěnou tyčí a praštil ho do nohou | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.