Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V Telči se srazila čtyři auta. Řidička, co incident zavinila, nadýchala 2,5 promile

V katastru Telče došlo ve čtvrtek 7. října k dopravní nehodě čtyř aut. A jak se později ukázalo, jedna z řidiček usedla za volant opilá.

„Čtyřicetiletá řidička vozidla Škoda jela kolem sedmé hodiny večer ve směru na obec Krahulčí, přičemž přejela do protisměrné části vozovky a narazila do projíždějícího vozidla Citroen. Následně se řidička vozidla Škoda střetla ještě s osobním automobilem Toyota a protijedoucím vozidlem Land Rover,“ popisuje Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Při nehodě nedošlo ke zranění osob, které by si vyžádalo zásah zdravotnické záchranné služby. Policisté u všech řidičů vozidel provedli dechové zkoušky. „V případě čtyřicetileté řidičky osobního automobilu Škoda vykázala dechová zkouška pozitivní výsledek. Nadýchala 2,42 promile alkoholu a výsledky opakovaných měření byly 2,49 a 2,31 promile. U ostatních řidičů byly dechové zkoušky negativní,“ dodává Rázlová.

Způsobená škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku přes dvě stě tisíc korun. Čtyřicetiletá žena svým jednáním naplnila znaky skutkové podstaty trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Telč, alkohol, ŠKODA AUTO a.s., dechová zkouška, Toyota, Citroën, Land Rover, Krahulčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Telči se srazila čtyři auta. Řidička, co incident zavinila, nadýchala 2,5 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.