Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Policie řeší výtržnictví na jihlavském hřbitově, hledá svědky. Neviděli jste na lavičce muže v černo-červené mikině?

Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při prověřování výtržnictví, ke kterému došlo minulý týden v Jihlavě. Policisté žádají, aby se přihlásili svědci protiprávního jednání podezřelého muže.

„Ke spáchání činu došlo ve čtvrtek 30. září krátce před šestou hodinou večer v prostoru hřbitova na ulici Žižkova. Nedaleko kaple seděl na lavičce muž, který se choval nevhodně. Na jeho jednání následně upozornil svědek, přivolaní policisté podezřelého muže v lokalitě vypátrali a odvezli ho na oddělení policie k provedení nezbytných úkonů,“ popisuje incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V zájmu prověřování se obracejí na veřejnost, aby se přihlásili další případní svědci, kteří podezřelého muže v prostoru hřbitova zaznamenali a jeho protiprávní jednání viděli.

„Muž je ve věku kolem čtyřiceti let, zavalitější postavy. Měl na sobě oblečenou černo-červenou mikinu a modré kalhoty. Žádáme svědky nevhodného jednání podezřelého muže, aby se přihlásili na tísňovou linku 158,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Národní památkový ústav

Štítky kaple, výtržnictví, policie, svědek, Jihlava, hřbitov, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší výtržnictví na jihlavském hřbitově, hledá svědky. Neviděli jste na lavičce muže v černo-červené mikině? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.