Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Třešti v noci hořel rodinný dům. Hasiči zachránili dvě osoby, které si převzali lékaři

, aktualizováno 4. října 2021, 9:59

Tři hasičské jednotky vyjížděly dnes v noci krátce po jedné hodině do Třeště, kde hořel v rodinném domě. Událost se stala na Nádražní ulici.

Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Třešti společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Třeště, Stonařova a Batelova.  

„Z domu hasiči zachránili dvě osoby. Obě osoby následně skončily v péči zdravotníků. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 200 tisíc korun. Požár vznikl vlivem nedbalosti," jmenuje informace Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Na místo byli vysláni také zdravotníci. „Posádky z Jihlavy a Telče ošetřily na místě události dvě osoby, z nichž jedna utrpěla těžká zranění. Na pomoc byl proto dovolán vrtulník letecké záchranné služby z Brna, který pacientku transportoval na popáleninovou kliniku. Druhá osoba byla převezena do nemocnice v Jihlavě," dodává Petr Janáček, mluvčí krajské záchranné služby. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Třešť, požár, dům, hasiči, sbor dobrovolných hasičů, Lékárenský komplex Jihlava, Batelov, Stonařov, Jihlava, Telč, Brno, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Třešti v noci hořel rodinný dům. Hasiči zachránili dvě osoby, které si převzali lékaři | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.