Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič na Sokolovské ulici srazil chodce, který nadýchal 2,3 promile. Zraněný muž si z domova zavolal sanitku

Zraněním šestapadesátiletého chodce skončila dopravní nehoda, která se stala ve čtvrtek 16. září kolem 17. hodiny na Sokolovské ulici v Jihlavě. Zraněný chodec si sám zavolal lékařskou pomoc.

„K dopravní nehodě dosud nezjištěného osobního vozidla a chodce mělo dojít tak, že dosud nezjištěný řidič projížděl s dosud nezjištěným osobním vozidlem po ulici Sokolovská a nerespektoval světelné dopravní značení – semafor - u přechodu pro chodce. V době, kdy chodec přecházel přes přechod pro chodce na signál "volno", vjel na přechod, kde se střetl s chodcem, který následně po nárazu upadl na komunikaci a způsobil si tržné poranění hlavy. Poté neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel,“ popisuje incident Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Zraněný chodec pak následně došel do místa svého bydliště a odsud si zavolal zdravotnickou záchrannou službu a celou věc oznámil. K dalšímu zranění či škodě na majetku již při dopravní nehodě nedošlo.

„U chodce policisté provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 2,29 promile alkoholu v dechu. Věc dopravní nehody je v šetření policistů z dopravního inspektorátu Jihlava, kteří pátrají po řidiči a vozidle, které mělo účast na této dopravní nehodě,“ dodává Čírtková.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky chodec, nehoda, zranění, Sokolovská, Jihlava, alkohol, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na Sokolovské ulici srazil chodce, který nadýchal 2,3 promile. Zraněný muž si z domova zavolal sanitku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.