Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Řidič u Jeníkova nezvládl jízdu po mokré silnici a naboural do stromu. Se zraněním byl převezen do nemocnice

V jihlavské nemocnici skončil ve čtvrtek 26. srpna třiatřicetiletý řidič, který havaroval na silnici II/523 v katastru obce Větrný Jeníkov. Podle informací od policie nepřizpůsobil svou rychlost jízdy stavu vozovky, která byla mokrá.

Záchranné složky se o nehodě dozvěděly v půl deváté ráno.

„Třiatřicetiletý řidič osobního vozidla Peugeot 307 projížděl po komunikaci ve směru jízdy od obce Bílý Kámen směrem k obci Větrný Jeníkov a plně se nevěnoval řízení svého vozidla. Nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, jejíž povrch byl mokrý. Po projetí pravotočivé zatáčky vjel vpravo mimo komunikaci a přední částí vozidla narazil do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě k ošetření. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté provedli na místě dechovou zkoušku na případnou přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Hmotná škoda dosáhla částky 50 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Větrný Jeníkov, strom, zranění, nemocnice, úraz, Lékárenský komplex Jihlava, silnice, Peugeot 307, Bílý Kámen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u Jeníkova nezvládl jízdu po mokré silnici a naboural do stromu. Se zraněním byl převezen do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.