Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muž v autě dnes srazil cyklistku a odjel. Nebyli jste na místě?

Třebíčští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala dnes pět minut po desáté hodině ranní, a to na křižovatce ulic Táborská, Nová a J. Suka. Muž v osobním autě srazil cyklistku a odjel. Policie nyní hledá důležité svědky, kteří by mohli pomoci s vyšetřováním incidentu.

„Dosud nezjištěný pachatel projížděl s dosud neustanoveným vozidlem ve směru od ulice M. Majerové, kdy v prostoru křižovatky začal předjíždět jízdní kolo, které řídila dvaašedesátiletá cyklistka. Cyklistka jela ve stejném směru a neznámý řidič neznámého vozidla při zařazení se před předjížděné jízdní kolo ohrozil cyklistku tím že, došlo ke střetu levé části jízdního kola s pravým bokem neznámého vozidla. Následkem toho cyklistka havarovala na silnici. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklistky, která byla na místě ošetřena posádkou vozidla zdravotnické záchranné služby a následně byla převezena do Nemocnice Třebíč k dalším vyšetření,“ sdělila k nehodě Dana Čírtková, mluvčí policistů.

K žádnému dalšímu zranění osob nedošlo. Dechovou zkoušku u cyklistky provedli policisté na místě s negativním výsledkem. Řidič, který cyklistku srazil, nesplnil své zákonné povinnosti a z místa dopravní nehody odjel. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na jízdním kole ve výši 2 tisíce korun.

„Policisté se touto cestou obracejí na případné svědky této nehody, kteří projížděli místem a mají ve svých vozidlech palubní kamery, které by nehodový děj zachytily, aby se obrátili na linku 158 nebo případně přímo na policisty z dopravního inspektorátu Třebíč – 974 277 250 nebo 974 277 251. Stejně tak by nám při pátrání po vozidle pomohlo případné svědectví chodců, kteří se v místě pohybovali a viděli průběh dopravní nehody,“ vyzývá veřejnost policejní mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, cyklistka, policie, pátrání, svědek, cyklista, dopravní nehoda, jízdní kolo, Nemocnice Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v autě dnes srazil cyklistku a odjel. Nebyli jste na místě? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.