Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilec ve vlaku chtěl po cizí ženě, aby ho objala. Když odmítla, začal jí nadávat a byl agresivní

Policisté vyjížděli v sobotu 10. července na nádraží ve Žďáru nad Sázavou k opilému muži, který obtěžoval svoje spolucestující ve vlaku. Nakonec byl převezen na jihlavskou záchytku, aby vystřízlivěl.

Oznámení o nevhodném chování čtyřiadvacetiletého muže, který cestoval vlakem na trase Brno – Praha, přijali policisté v dopoledních hodinách.

„Muž se nacházel kolem jedenácté hodiny dopoledne ve vlaku ve značně podnapilém stavu a slovně obtěžoval spolucestující. Po mladé ženě chtěl, aby ho objala, což žena odmítla. Opilý muž začal ženě sprostě nadávat, a dopustil se tak vůči ní hrubého jednání. Při následné kontrole na vlakovém nádraží na nástupišti ve Žďáře nad Sázavou provedli policisté u čtyřiadvacetiletého muže dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem - 2,38 promile alkoholu v dechu,“ sdělila Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Vlakvedoucí opilce vyloučil z další vlakové přepravy. Muž se ale na místě stále choval velmi nevhodně, byl arogantní a začal být více agresivní. Proto ho policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici do Jihlavy, aby zde vystřízlivěl. „Muž je podezřelý z přestupku na úseku veřejného pořádku,“ doplnila závěrem mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto České dráhy

Štítky vlak, alkohol, promile, cestující, Žďár nad Sázavou, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec ve vlaku chtěl po cizí ženě, aby ho objala. Když odmítla, začal jí nadávat a byl agresivní | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.