Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muž odjel s traktorem a pak se nikomu neozýval. Hledal ho i policejní vrtulník

Policisty v pondělí 5. července zaměstnalo pátrání po muži, který odjel s traktorem a nedal o sobě vědět svým blízkým. Ti se proto obrátili na policii a začalo pátrání.

„Muž jel s traktorem do obce nedaleko Telče, kam ale nedorazil a nebyl kontaktní. Příbuzní měli o něho obavu a začali muže okamžitě hledat, když ale stále nebyli úspěšní, obrátili se na policii. Oznámení o pohřešování muže přijali policisté kolem jedenácté hodiny dopoledne a hlídky po něm ihned začaly pátrat na trase, kterou jel, i širokém okolí místa, kam směřoval. Přivolán byl také policejní vrtulník,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

První úspěch nastal, když se podařilo muži dovolat. Byl ale dezorientovaný a informace k místu, kde se aktuálně nachází, uváděl chybně. Pátrání pokračovalo až do druhé hodiny odpoledne, kdy muže nalezli u obce Stará Říše jeho blízcí.

„Byl dehydrovaný a celkově nebyl v dobré kondici. Přivolaná zdravotnická záchranná služba muže odvezla k vyšetření do jihlavské nemocnice. Převoz traktoru si zajistili jeho blízcí,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, traktor, policie, Telč, Lékárenský komplex Jihlava, Stará Říše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž odjel s traktorem a pak se nikomu neozýval. Hledal ho i policejní vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.