Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Agresivní žena napadala obyvatele jednoho bytového domě v Jihlavě. Muže opakovaně udeřila do hlavy

Hned ze dvou trestných činů je podezřelá devětatřicetiletá žena, která byla opakovaně agresivní vůči obyvatelům bytového domu v Jihlavě. Servítky si nebrala, ani když přijela policejní hlídka.

Žena nejprve na začátku dubna ve večerních hodinách napadla na společné chodbě domu po předchozích vulgárních urážkách souseda, kterého opakovaně udeřila pěstí do hlavy. „Muž neutrpěl vážnější zranění jen díky aktivní obraně a zásahu dalších osob. Navíc její známý ostatním vyhrožoval újmou na životě a zdraví. Podezřelá žena byla značně opilá a skončila na protialkoholní záchytné stanici,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Podobný scénář se opakoval také v polovině května, kdy se opilá žena dopustila dalšího násilí. Na společné chodbě jiného bytového domu vulgárně urážela ostatní osoby a fyzicky je napadala. „Chovala se agresivně také na přivolanou policejní hlídku. Policisté ženu odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Oba případy policisté prověřovali a po shromáždění důkazů sdělili ženě podezření ze spáchání pokusu přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Osmačtyřicetiletý muž je podezřelý spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování,“ dodává Jana Kroutilová s tím, že případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, agresivní, Jihlava, policie, bytový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní žena napadala obyvatele jednoho bytového domě v Jihlavě. Muže opakovaně udeřila do hlavy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.