Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jihlavští kriminalisté dopadli narkomana, který distribuoval pervitin. Zadrželi ho při převozu drogy

Až pět let ve vězení hrozí třiatřicetiletému muži, který v Jihlavě distribuoval drogy a minulý týden ho dopadli kriminalisté.

„Policejní komisař zahájil na základě shromážděných důkazů trestní stíhání třiatřicetiletého muže, který byl obviněn ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Drogy distribuoval dalším lidem na území města Jihlavy přibližně od začátku letošního roku, sám je uživatelem drog,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Kriminalisté třiatřicetiletého dealera dopadli minulý týden, když přivezl autem z Moravskoslezského kraje přibližně deset gramů pervitinu. V automobilu kriminalisté nalezli ještě marihuanu. Drogy zajistili a budou podrobeny expertíze na odborném policejním pracovišti.

„Po provedení nezbytných úkonů kriminalisté obviněného muže ze zadržení propustili a je stíhán na svobodě. Případ kriminalisté dále vyšetřují. Za spáchanou drogovou trestnou činnost lze uložit trest odnětí svobody až na pět let,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto stevepb (pixabay)

Štítky drogy, pervitin, marihuana, dealer, narkoman, policie, dopadení, Jihlava, Moravskoslezský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští kriminalisté dopadli narkomana, který distribuoval pervitin. Zadrželi ho při převozu drogy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.