Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

U Havlíčkova Brodu dnes vlak srazil a zranil mladší ženu. Vlaky nahradily autobusy

Na železniční trati mezi Havlíčkovým Brodem a Humpolcem srazil dnes ráno osobní vlak mladší ženu. Zraněná žena skončila v nemocnici. ČTK to sdělil mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Opravil tím původní informaci, podle které žena při srážce zemřela. Provoz na trati byl zhruba na dvě hodiny přerušen. Obnoven byl v 8:45.

„Vycházeli jsme z prvotní informace přímo z místa, která uváděla úmrtí, a ukázala se jako mylná,“ řekl Drápal. Srážka se stala krátce po 6:30 v místě, které není veřejnosti běžně přístupné. Po dobu výluky České dráhy zavedly náhradní autobusovou dopravu.

Podle Petra Novotného ze Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina skončila mladší žena se středně těžkými poraněními v havlíčkobrodské nemocnici. Příčinu a okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Autoři | Foto www.koridory.cz

Štítky Havlíčkův Brod, Drážní inspekce, Humpolec, Petr Novotný, České dráhy, Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Havlíčkova Brodu dnes vlak srazil a zranil mladší ženu. Vlaky nahradily autobusy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.