Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tragická nehoda u Humpolce. Řidič osobního auta nepřežil střet s dodávkou

K dopravní nehodě s fatálními následky došlo dneska dopoledne u Komorovic na Pelhřimovsku. Řidič osobního vozidla nepřežil střet s protijedoucí dodávkou, ve které se všechny tři osoby zranily. Silnice I/34 je v místě havárie v současnosti průjezdná kyvadlově.

K havárii došlo dnes krátce před jedenáctou hodinou dopoledne na silnici I/34 u obce Komorovice na Pelhřimovsku. Šestadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia nezvládl na zasněžené silnici řízení vozidla, dostal smyk, ve kterém vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím dodávkovým vozidlem.

Řidič osobního vozidla utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ve vozidle cestoval v době nehody sám. V dodávkovém vozidle cestovaly tři osoby, včetně malého dítěte. Všechny utrpěly zranění. Řidiče ošetřili záchranáři na místě nehody a zbývající dva spolujezdce přepravili záchranáři do zdravotnického zařízení v Pelhřimově.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému a silnice je v místě v současné době průjezdná kyvadlově. Okolnosti a příčina tragické dopravní nehody je v současné době předmětem šetření na místě.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Komorovice, Humpolec, úmrtí, nehoda, silnice, havárie, osobní vůz, okres Pelhřimov, Škoda Octavia, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Humpolce. Řidič osobního auta nepřežil střet s dodávkou | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.