Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Noční požár restaurace v Novém Veselí za sebou zanechal škodu 2,5 milionu korun

Hned šest hasičských jednotek zasahovalo při požáru restaurace v Novém Veselí na Žďársku, konkrétně v ulici Na Městečku, událost byla nahlášena krátce před půl jednou v noci ze čtvrtka na pátek.

Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 2,5 milionu korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.

„Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žďár nad Sázavou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Bohdalova, Nového Veselí, Žďáru nad Sázavou – Zámku, Ostrova nad Oslavou a Radostína nad Oslavou. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. V době příjezdu hasičů na místo události byla střecha restaurace v plamenech,“ sdělila dnes ráno Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Dostat požár pod kontrolu se zasahujícím jednotkám podařilo po půl třetí ráno. Hasiči následně rozebrali požárem zasažené konstrukce objektu a dohasili jednotlivá ohniska hoření. Dohled nad požářištěm si převzala jednotka sboru dobrovolných hasičů z Nového Veselí.

Mluvčí Musilová doplnila, že při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky hasiči, požár, restaurace, Nové Veselí, okres Žďár nad Sázavou, sbor dobrovolných hasičů, Žďár nad Sázavou, Ostrov nad Oslavou, Bohdalov, Radostín nad Oslavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční požár restaurace v Novém Veselí za sebou zanechal škodu 2,5 milionu korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.