Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Konflikt v podniku v Jihlavě. Nepoznáte muže a ženy na záznamu?

Veřejnost nyní může pomoct při vyšetřování konfliktu, ke kterému došlo ve večerních hodinách na konci září v Jihlavě u podniku na Jiráskově ulici. V souvislosti s prověřováním případu by policisté potřebovali zjistit totožnost muže na videozáznamu a také dvou žen, které s ním seděly u stolu.

„V sobotu 26. září přišly do provozovny dvě ženy a následně za nimi přišel ještě muž, který svým jednáním upoutal pozornost ostatních hostů. Vzhledem k jeho chování došlo k rozepři, po které muž z podniku odešel. Následně ale došlo k dalšímu konfliktu před provozovnou a ke zranění jedné osoby,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví. Provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro prověřování, shromažďovali získané poznatky a vyhodnotili také záznamy z kamer.

V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. Policisté by potřebovali zjistit totožnost muže zachyceného na videozáznamu a také žen, které byly v podniku s tím.

„Žádáme muže a obě ženy na kamerovém záznamu, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace od občanů, kteří některého z nich znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují,“ vyzývá Kroutilová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky konflikt, Jiráskova, podnik, veřejnost, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Konflikt v podniku v Jihlavě. Nepoznáte muže a ženy na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.