Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilá řidička v Jihlavě nabourala čtyři další auta. Nadýchala kolem 2,5 promile

To, že alkohol za volant opravdu nepatří, si zřejmě nemyslí devětapadesátiletá žena, která v Jihlavě nabourala hned několik aut. Škoda, kterou způsobila, se dostala téměř na 200 tisíc korun.

K události došlo v pátek 20. listopadu krátce před 17. hodinou na Fügnerově ulici v Jihlavě.

„Devětapadesátiletá řidička osobního motorového vozidla tovární značky Ford Focus projížděla po ulici směrem k ulici Sokolovská. Plně se nevěnovala řízení vozidla a narazila pravou boční částí vozidla do levé boční části zaparkovaného vozidla Opel. Po střetu s tímto vozidlem pokračovala dále v jízdě a narazila pravou boční částí vozidla do levé boční části zaparkovaného vozidla Subaru a poté narazila pravou přední částí vozidla do levé zadní části zaparkovaného vozidla tovární VW Passat, které bylo po střetu naraženo do zadní části dalšího vozidla VW Golf, které bylo v místě zaparkované. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. U řidičky policisté provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,57 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledky měly také opakované dechové zkoušky – 2,27 promile alkoholu a 2,33 promile alkoholu v dechu,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Přivolaná hlídka na místě nehody zadržela řidičce řidičský průkaz a zakázala jí další jízdu.  Při nehodě vznikla hmotná škoda na havarovaných vozidlech v celkové výši 190  tisíc korun.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila Čírtková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, Jihlava, Opel, Subaru, Ford Focus, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička v Jihlavě nabourala čtyři další auta. Nadýchala kolem 2,5 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.