Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý řidič nestihl přezout na zimní obutí. Nezvládl jízdu po zmrzlé silnici a boural

Na silnici II/348 došlo v pátek 20. listopadu k dopravní nehodě, při níž se lehce zranil řidič ve vozidle Peugeot Boxer. Řidič nezvládl jízdu na zmrzlé vozovce, a navíc nebyl připoutaný.

Devatenáctiletý řidič boural mezi obcemi Štoky a Chýška. Řidič vozidla Peugeot Boxer jedoucí po silnici II. třídy nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky a s vozidlem nejprve přejel do protisměrného jízdního pruhu a poté mimo komunikaci po levé straně ve směru jeho jízdy, kde narazil do vzrostlého stromu. Ohledáním vozidla bylo zjištěno, že na vozidle jsou letní pneumatiky, a to i přes zimní období a náledí na komunikaci. Řidič vozidla nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem,“ doplnila za policii její mluvčí Dana Čírtková.

Dechová zkouška na alkohol, kterou provedli policisté na místě nehody, měla negativní výsledek. Při nehodě se řidič lehce zranil.

„Na vozidle vznikla hmotná škoda ve výši 150 tisíc korun. Věc dopravní nehody vyřešili policisté na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, zranění, přezutí, letní, silnice, Peugeot Boxer, Štoky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič nestihl přezout na zimní obutí. Nezvládl jízdu po zmrzlé silnici a boural | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.