Počasí dnes16 °C, zítra14 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Nemocnou seniorku v pyžamu hledali i hasiči a blízká rodina. Našla se u potoka v lese

Hodně nepříjemné chvíle prožívala blízká rodina dvaaosmdesátileté ženy, která v úterý 10. listopadu odešla z domu na Náměšťsku neznámo kam. Hledali ji nejdříve její blízcí, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, tak se kolem 23. hodiny obrátili na policii.

Seniorka na sobě měla pouze oblečení na spaní a jednalo se o ženu, která má vzhledem ke svému věku zdravotní obtíže. Policisté okamžitě zorganizovali pátrací akci, do které se zapojily policejní hlídky, včetně psovodů. Do hledání se zapojili také profesionální i dobrovolní hasiči, rodinní příslušníci a další osoby.

„Před jednou hodinou v noci přišla dobrá zpráva o nalezení pohřešované ženy. Seniorka byla u potoku v lesní lokalitě nedaleko obce. Žena byla bez viditelného zranění, ale značně podchlazená. Policisté ji odvezli do obce, kde si ji převzala přivolaná zdravotnická záchranná služba. Seniorku poté zdravotníci odvezli do nemocnice,“ doplnila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, seniorka, policie, hasiči, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnou seniorku v pyžamu hledali i hasiči a blízká rodina. Našla se u potoka v lese | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.