Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička jela rychle a nezvládla jízdu po mokré silnici. Dostala smyk, pět lidí se zranilo

Hmotná škoda ve výši 140 tisíc korun a pět zraněných. To je výsledek úterní nehody, která se stala na Třebíčsku krátce před 19. hodinou na silnici III/4102.

Čtyřicetiletá řidička s osobním vozidlem Škoda Octavia projížděla silnici ve směru od obce Mastník k obci Sádek. „Při řízení vozidla se řidička nechovala dostatečně ohleduplně a ukázněně, nepřizpůsobila rychlost vozidla dopravně technickému provedení pozemní komunikace, a při projíždění pravotočivé zatáčky dostala na mokrém povrchu komunikace smyk. Následně řidička přejela do protisměrné části vozovky, kde se čelně střetla s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Nissan Note, které řídila sedmapadesátiletá žena,“ popisuje celý incident Martin Hron, mluvčí policistů.

U obou řidiček policisté provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. Při dopravní nehodě se zranilo celkem pět lidí, kteří cestovali ve vozidlech. Všichni byli sanitkami převezeni do třebíčské nemocnice.

„Při dopravní nehodě vznikla celková hmotná škoda ve výši 140 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů,“ doplňuje další informace Martin Hron.

Ohodnoť článek

Štítky smyk, nehoda, zranění, silnice, okres Třebíč, Martin Hron, dopravní nehoda, Škoda Octavia, Mastník, Nissan Note

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička jela rychle a nezvládla jízdu po mokré silnici. Dostala smyk, pět lidí se zranilo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.