Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilá žena se hádala se svým přítelem. Pak na něj vytáhla kuchyňský nůž

Jihlavští policisté se zabývají napadením v bytovém domě na Jihlavsku. Na svědomí ho má jednačtyřicetiletá žena. Ta svého přítele napadla ve středu 20. května v nočních hodinách.

Na místo byli přivoláni policisté a v bytě již zasahovali strážníci městské policie. Napadený muž neměl zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření.

„Žena byla opilá a policisté ji zajistili. Měla téměř dvě promile alkoholu v dechu a skončila na protialkoholní záchytné stanici. Policisté provedli na místě činu ohledání, zadokumentování a nezbytná šetření, nůž zajistili. Zjistili, že v bytě žena po předchozí slovní rozepři muže fyzicky napadla, poté vzala kuchyňský nůž a hrozila mu dalším útokem, následně byli přivoláni strážníci,“ popisuje incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté shromáždili důkazy a na jejich základě sdělili jednačtyřicetileté ženě podezření ze spáchání trestného činu, případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, alkohol, nůž, policie, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena se hádala se svým přítelem. Pak na něj vytáhla kuchyňský nůž | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.