Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Měl zákaz řízení, přesto se pod vlivem amfetaminu projížděl Jihlavou

Na dodržování pravidel tedy příliš nedbá. Pětatřicetiletý řidič měl zákaz řízení, přesto se ve čtvrtek projížděl Jihlavou. To, že měl v sobě amfetamin, mu u hlídkujících policistů samozřejmě také nepomohlo.

Ke kontrole řidiče Škody Octavia došlo ve čtvrtek 16. dubna po páté ráno. Pětatřicetiletý muž z Pelhřimovska jel ve směru od ulice Za Prachárnou na ulici Rantířovská. 

U řidiče byl pozitivní test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který ukázal přítomnost amfetaminu. „Lékařskému vyšetření se ale muž odmítl bezdůvodně podrobit,“ podotkla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Dále bylo zjištěno, že řidič má od loňského léta rozhodnutím městského úřadu uložen zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel, který by mu měl skončit až letos na podzim.

Policisté muži další jízdu zakázali a následně mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, který se řeší ve zkráceném přípravném řízení. Muž je dále podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, amfetamin, okres Pelhřimov, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měl zákaz řízení, přesto se pod vlivem amfetaminu projížděl Jihlavou | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.