Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z jihlavské prodejny zmizela konzole za devět tisíc. Neznáte muže na záznamu?

Jihlavští policisté vyšetřují krádež v jihlavské prodejně na Chlumově ulici. A obrací se i na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním. Jde o poznání totožnosti muže na videu.

Krádež se stala v neděli 22. března v prodejně na ulici Chlumova před sedmou hodinou večer. Zloděj sebral herní konzoli s ovladači, a vznikla tak škoda za necelých devět tisíc korun.

„Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Policisté dále provedli šetření, vyhodnotili záznamy z kamer, shromažďovali a vyhodnocovali získané informace. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na videozáznamu (fotografii),“ sdělila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Lidé, kteří poznají muže na záznamu nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, se mají policistům přihlásit na lince 158.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, prodejna, konzole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z jihlavské prodejny zmizela konzole za devět tisíc. Neznáte muže na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.