Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z procházky se vrátil jenom pes. Pohřešovaného seniora našli podchlazeného v kempu

Štěstí v neštěstí měl třiasedmdesátiletý senior, který se v pátek ztratil při procházce se psem. Díky okamžité reakci policistů, hasičů a dobrovolníků byl však v tu chvíli podchlazený a drobně zraněný muž vypátrán v kempu Wilsonka na břehu dalešické vodní přehrady.

Senior odešel po čtvrté hodině odpoledne na procházku se psem, domu se ale poté vrátil pouze pes. Příbuzní začali ihned společně s dobrovolníky nejdřív muže hledat sami, když ale seniora přes veškerou snahu nenašli, obrátili se na policii. Oznámení o ztraceném muži přijali policisté o půl šesté.

Policisté zorganizovali pátrací akci. Vzhledem k večerním hodinám a velmi chladnému počasí bylo nutné postupovat velmi rychle. Navíc se jednalo o seniora se zhoršenou pohyblivostí. Do pátrací akce se zapojili policisté, policejní psovodi, dobrovolní hasiči a také množství dobrovolníků z obce Hartvíkovice, všichni pohřešovaného muže systematicky ve vytipované lokalitě hledali.

Před půl osmou večer přišla dobrá zpráva a to, že byl senior vypátrán v lokalitě kempu Wilsonka na břehu vodní nádrže Dalešice v blízkosti přístaviště. Muž byl podchlazený a drobně zraněný. Přivolaná zdravotnická záchranná služba seniora odvezla do třebíčské nemocnice.  

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pes, Hartvíkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z procházky se vrátil jenom pes. Pohřešovaného seniora našli podchlazeného v kempu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.