Dnes jsme se s kolegou rozhodli vyrazit do jihlavské restaurace Venuše. Pro mě osobně je to velká premiéra, zatím jsem tu nikdy nebyla. Tak jsem byla sama zvědavá na to, jak si zde pochutnáme.
V 11:20 vcházíme do restaurace, která je rozdělená na kuřáckou a nekuřáckou část. Kuřácká je z velké části zaplněná, hlavně - podle oblečení - stavebními dělníky. My se „uklízíme“ do té nekuřácké části.
Téměř okamžitě za námi přichází obsluha a my si objednáváme. Polévka je jasná, na výběr je pouze čočková. Jako druhý chod mě zaujal kuřecí plátek se sýrovou omáčkou a opečenými bramborami.
V 11:26 nám obsluha přináší polévku. Už na první pohled je vidět, že je poctivá. Dostatečná porce, dobře ochucená, teplota akorát. Ještě jsme ji ani nedojedli a na stole nám už zavoněl druhý chod.
Úplně mě nezaujalo jeho naservírování, to by se určitě dalo vylepšit. Brambory mi chutnají, jsou pěkně upečené. Maso je také v pořádku, chválím jeho dochucení. Ta sýrová omáčka mi k němu pasuje.
Je 11:54, máme snědeno a domlouváme se s obsluhou na placení. To přijde do pár minut.
Je 12:02 a my odcházíme z Venuše. Dnešní oběd zabral dohromady 42 minut.
Pohotová obsluha, výběr kuřácké a nekuřácké části, příjemné ceny - pod 100 korun i s polévkou.
Servírování jídla by mohlo být lákavější pro oko. Ve špičce mohou být problémy s parkováním.
2 (hodnoceno jako ve škole)
Další díly gastroseriálu čtěte ZDE.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.