Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

FOTO: V jihlavské nemocnici probíhá stěhování. Polovina nového pavilonu už slouží pacientům

Tento týden probíhá v jihlavské nemocnici velké stěhování, konkrétně v opravovaném pavilonu. Do zrekonstruovaných prostor se stěhují další oddělení. Polovina oddělení je tak nyní už v nových prostorech.

Interní pavilon jihlavské nemocnice se začal opravovat před rokem a půl a nyní jsou práce zhruba v polovině. V nejvyšším, šestém patře, je aktuálně chirurgické oddělení, v pátém patře najdou pacienti neurologické oddělení. Do čtvrtého patra se teď přesunula oddělení onkologické a kožní. Dělníci postoupili níž a v rekonstrukci je druhé a třetí patro, která jsou uzavřená. „Další etapa oprav je naplánována do října,“ upřesňuje provozně-technický náměstek Alexander Filip.

„Rekonstrukce probíhá bez větších komplikací, veřejnost je informována na webových stránkách nemocnice  o aktuálních změnách. Každé opravené patro má jinou barvu- zelenou, hnědou, nyní přibyla žlutá. Jako další budou následovat oranžová, fialová, červená, modrá a technické podlaží v kombinaci šedé,“ popisuje Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Dodává ještě, že oprava interního pavilonu, kde je plicní, chirurgické, kožní, onkologické, ORL, urologické, interní, kardiologické a neurologické oddělení, potrvá celkem tři roky, tedy ještě rok a půl. Celková cena rekonstrukce je 372 271 571 korun včetně DPH.

Zdroj Nemocnice Jihlava

Štítky stěhování, rekonstrukce, interna, nemocnice, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, pavilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V jihlavské nemocnici probíhá stěhování. Polovina nového pavilonu už slouží pacientům | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.