Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V jihlavské nemocnici se opět přispívá na Vánoční pokoj. Zapojit se může kdokoliv

Pod stromeček chceme letos dát Vánoční pokoj pacientům, kteří musí v nemocnici trávit mnohdy i dlouhé týdny. Zázemí bychom rádi vylepšili na oddělení geriatrické a následné péče. Půjde již o čtvrtý pokoj, který by se mohl opravit díky dárcům.

Princip Vánočního pokoje je jednoduchý. Na stránkách www.nemji.cz/vanocnipokoj si vyberete věc, kterou chcete pořídit, a to od zhruba stokoruny po tisíce korun. Napíšete nám položku, kterou jste si vybrali, a my zašleme platební podklady a na stránkách ji označíme jako obsazenou. Peníze na opravu bychom chtěli vybrat do Štědrého dne.

Opět se bude jednat o pokoj, za který se nebude platit. Opravené jsou již Vánoční pokoje na dětském oddělení, traumatologii a naposledy na gynekologicko-porodnickém oddělení pro těhotné pacientky (čtěte ZDE). Vánoční pokoj pro oddělení geriatrické a následné péče bude specifický: „Dárci mohou vybírat také z rehabilitačních pomůcek, které jsou pro pacienty na našem oddělení velice důležité,“ říká primářka Eva Balnerová. Kromě toho by pacienti měli mít nové antidekubitní matrace, polohovací elektrické lůžko, nebo nábytek.

Kdo si vybere danou věc na stránce www.nemji.cz/vanocnipokoj, zašle informaci na vědomí na email: zachrlovam@nemji.cz. My Vám napíšeme číslo účtu, kam můžete zaslat částku, zapíšeme Vás na seznam dárců a vyškrtneme položku jako zakoupenou. Pomozte nám splnit přání dalším pacientům a pořídit jim další Vánoční pokoj. Pokoj na oddělení opravíme během roku 2017. Děkujeme předem všem, kteří budou chtít pomoci!

Tisková zpráva | Zdroj Nemocnice Jihlava

Štítky pacient, Lékárenský komplex Jihlava, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavské nemocnici se opět přispívá na Vánoční pokoj. Zapojit se může kdokoliv | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.