Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Vysočině si převezme závěrečné vysvědčení přibližně čtyřiašedesát tisíc žáků

Poslední školní den se rychle blíží a ode dneška přesně za týden si žáci po celé Vysočině převezmou vysvědčení za svou celoroční práci a snažení. Hned poté na ně čekají zasloužené dva měsíce letních prázdnin a do školních lavic se opět vrátí až v pondělí 3. září 2018.

„Na základních školách rozdají 44 453 kusů vysvědčení a na středních školách si hodnocení od svých třídních pedagogů převezme 19 561 středoškoláků,“ informovala před koncem školního roku 2017/2018 krajská radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová.

Některé krajské střední školy přitom vzhledem k plánovaným stavebním úpravám ukončí školní rok o několik dnů dříve. Na havlíčkobrodském gymnáziu od 23. června opravují fasádu, stavební práce na elektroinstalaci probíhají od 27. června na SZŠ a VOŠ zdravotnická Žďár nad Sázavou i na Gymnáziu a OA Pelhřimov, kde navíc dojde k úpravám sociálních zařízení a stravovacího provozu.

Od 26. června se bude vylepšovat sociální zařízení v budově VOŠ a SPŠ Žďár nad Sázavou a o jeden den si školní rok zkrátí také žáci z novoměstského gymnázia z důvodu prováděných prací na elektroinstalaci.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky vysvědčení, školní rok, známky, Kraj Vysočina, Jana Fialová, Žďár nad Sázavou, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině si převezme závěrečné vysvědčení přibližně čtyřiašedesát tisíc žáků | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.