Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Skvělá zpráva pro Jihlavu. Po skončení nouzového stavu se otevře Vysoká škola života

Senzace je na světě. Naší redakci se podařilo získat informaci, že se v Jihlavě ihned po ukončení nouzového stavu otevře Vysoká škola života jihlavská (VŠŽJ). Česká pobočka celosvětově známé britské University of life má mít sídlo právě v Jihlavě. Tato prestižní škola se chystá nabídnout hned několik studijních oborů.

Rektorem vysoké školy bude docent Hugo Apríl, absolvent britské University of life. „Našim budoucím studentům nabízíme hned několik zajímavých oborů. Velký zájem mezi mužskou částí populace bude jistě o Trenérství našich nároďáků”, naopak u žen předpokládáme přetlak v oboru Mateřská, ale rozhodně né dovolená” . Dálkově pak půjde studovat Rychlokurz pro snažilky a těhulky. V těchto oborech jde vždy o čas a jeho studium je ze známých důvodů časově jasně omezeno,” sdělil redakci rektor VŠŽJ Hugo Apríl.

Odborníci na hospodské právo 

Pro studenty s vyššími ambicemi se nabízí i studium právnického oboru, jehož patrony jsou Soudkyně Barbara a Soudce Alexandr. „Pro tyto studenty bude zásadní míra citu pro spravedlnost a zdravý selský rozum. Naši absolventi budou vysoce kvalifikovaní k posuzování a rozhodování o vině či nevině i výši trestů pro pachatele trestných činů. Zároveň se stanou odborníky na občanské, obchodní, mezinárodní, ale hlavně hospodské právo,” upřesnila mluvčí VŠŽJ Gražina Vzdělaná.

VŠŽJ přebírá ze svého britského příkladu i své hlavní motto. Jak říkal Forrest Gump: „Pro hlupáka, každý hloupý."

Tuto vysokou školu navíc může studovat úplně každý. Je jedno, zda máte maturitu, výuční list či aspoň základní devítiletku.

Délka studia na VŠŽJ je podle Apríla individuální. Záleží vždy na kvalitě a zarputilosti jednotlivých studentů. „Ne každý si hned dokáže rychle a jasně vytvořit skálopevný názor na všechno, dokáže trénovat jakýkoliv tým v jakémkoliv sportu a má znalosti a řešení na všechny politické, ekonomické a společenské problémy,” dodává rektor Apríl s tím, že každý absolvent získá růžový diplom a titul MSA (mistr světa amoleta).

Vzhledem k událostem uplynulého roku se pak díky zkušenostem ze sociálních sítí, sdílených zkušeností, samostudiu a zdravému selskému rozumu budou moci všichni studenti pyšnit i tím, že se rychle stanou i odborníky v oblasti medicíny, epidemiologie, vakcinologie, farmaceutiky, jakožto i v oblasti zdravého stravování.

Stačí připojení k internetu a přístup k televizi 

O prostorách svého sídla v Jihlavě rektorát intenzivně vyjednává s novým jihlavským hejmanem Karolinem Šregem. Zatím studenti budou na distanční výuce, přičemž se předpokládá, že následně přejdou na své působení na sociálních sítích.

Ke studiu budou studenti potřebovat pouze připojení k internetu, možnost sdílet příspěvky typu „Rychle to sdílejte, než to smažou” a naladěnou TV Mimoňov. „TV kanál se týká především studentů právnického oboru,” doplnila mluvčí Vzdělaná. Podmínkou pro přijetí má být prokazatelné sdílení alespoň jedné hoax zprávy týdně. Bonus získá ten student, který sám fake news vytvoří a rozešle mezi svých 15 přátel.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jasně, že to je apríl

Štítky vysoká škola života, studium, absolvent, apríl, Jihlava, nouzový stav, Forrest Gump, Soudkyně Barbara

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skvělá zpráva pro Jihlavu. Po skončení nouzového stavu se otevře Vysoká škola života | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.