Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Čtyřletá Gábinka z Okříšek přišla o rodiče a brášku. Pomoci jí může vyhlášená sbírka

Městys Okříšky na Třebíčsku se rozhodl pomoci dobré věci. Nejen místní obyvatele zasáhla tragická dopravní nehoda, která se stala v pátek 2. srpna. Zemřeli při ní tři členové rodiny – maminka, tatínek a jejich šestiletý syn Dominiček. Nehodu přežila pouze čtyřletá Gábinka.

A právě pro ni se městys rozhodl zorganizovat veřejnou sbírku.

„Rodina vyrazila na zaslouženou dovolenou, pohoda, bezpečí a harmonie pro ně byla zásadní. Cesta plynula až do chvíle, kdy jiný nezodpovědný řidič začal v nepřehledném úseku předjíždět. Překvapení pro řidiče protijedoucí cisterny, stržený volant, převrácení mnohatunového monstra přímo na osobní automobil… Zázrakem přežila pouze nejmladší Gábinka. Dominiček, maminka a tatínek byli na místě mrtví. Odešli, aby se stali anděly…“ stojí na webových stránkách Okříšek.

Veřejnost může pomoci čtyřleté Gábince, která kvůli prázdninovému neštěstí přišla o své nejbližší. Peníze na zvláštní bankovní účet Sbírky pro Gábinku lze posílat na číslo účtu: 123-312750257/0100. Sbírka bude spuštěna 5. září a její konec je naplánován na 31. ledna 2020.

Foto pixabay.com

Štítky pomoc, sbírka, nehoda, Okříšky, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřletá Gábinka z Okříšek přišla o rodiče a brášku. Pomoci jí může vyhlášená sbírka | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.