Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šipky pomáhají! V Dušejově se v pátek koná charitativní turnaj na podporu Nikolky trpící cystickou fibrózou

PR článek

I šipky umějí pomáhat. Krásný příklad předkládá Šipková Akademie Dušejov, která na dušejovském fotbalovém hřišti pořádá 23. srpna od 17 hodin charitativní turnaj v elektronických šipkách. Výtěžek akce jde na pomoc Nikolce v boji s cystickou fibrózou.

Startovné na charitativní turnaj bylo nastaveno na 100 korun, minimálně. Výtěžek ze startovného bude věnován na pomoc při nákupu výkonnějšího inhalátoru, čističky vzduchu a dalších pomůcek ke každodennímu užívání Nikolky. Příspěvek je možné zaslat i na číslo účtu 1006995007/2700 s poznámkou "Nikolka".

K tomu, abyste si na turnaji zahráli, není třeba žádná profesionální úroveň, zahrát si muže přijít každý. K dispozici bude deset hracích automatů.

Jídlo a pití bude zajišteno, v areálu turnaje je i možnost přespání ve vlastním stanu a využití sprch po domluvě s organizátorem.

Každý hráč pátečního turnaje má volné vstupné na sobotni taneční zábavu konanou na stejném místě. Hrát bude skupina Kalybr, ve které mají zastoupeni hráči šipkového týmu Wudle Brtnice.

Organizátoři se těší na Vaši účast. Více info zde.

Foto pixabay.com

Štítky šipky, turnaj, charita, Dušejov, cystická fibróza

Šipky pomáhají! V Dušejově se v pátek koná charitativní turnaj na podporu Nikolky trpící cystickou fibrózou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.