Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chaos v dopravě nebo sekaná v housce za 10 Kč. V Jihlavě dnes otevřela nová prodejna s nábytkem

Dnes před devátou hodinou ranní se slavnostně otevřely brány nové prodejny s nábytkem na Vrchlického ulici. Kromě zvýhodněných cen to však během středečního dopoledne mělo ještě důsledky negativní, zejména v dopravě.

Hodně pevné nervy si musejí připravit návštěvníci nového jihlavského obchodu s nábytkem a doplňky do domácnosti. Pokud neodolali zvědavosti a zaváděcím slevám a hned první den navštívili novou prodejnu nábytkářské společnosti, jejich trpělivost a klid dostaly pořádně zabrat.

Chaos a zmatek byl zejména na přilehlém parkovišti, ostatně i další parkovací plochy v okolí se rychle zaplnily. Postupem času se začaly tvořit dlouhé kolony na okolních komunikacích, v jednu chvíli končila řada aut až u kruhového objezdu před Domem zdraví.

Do obchodu však proudily i davy pěších, na které s úsměvem čekaly desítky zaměstnanců ochotných s čímkoli pomoci. Odměnou za proplátání se mezi ostatními bylo pro kupující zvýhodněná cena mnohých položek prodejního sortimentu, deštník zdarma nebo například sekaná v housce za akčních 10 Kč. 

Foto Dalibor Mašek, čtenář Drbny

Štítky otevření, prodejna, Jihlava, doprava, nábytek, Dům zdraví spol. s r.o.

Chaos v dopravě nebo sekaná v housce za 10 Kč. V Jihlavě dnes otevřela nová prodejna s nábytkem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.