Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V červenci se v Jihlavě koná první horolezecký příměstský tábor. Vhodný je i pro úplné začátečníky

PR článek

V Lezeckém centru Jihlava se o letošních prázdninách bude poprvé konat horolezecký příměstský tábor. Zaměřený bude zejména na lezení, dětem nabídne také další aktivity a sporty.

Horolezecký klub Vysočina od roku 2012 sdružuje zájemce o všechny formy horolezeckého sportu a zajišťuje svým členům odborné metodické a trenérské vedení. Doposud organizoval především lezecké kroužky pro děti a mládež, různé horolezecké aktivity na umělé stěně i v přírodě, dětské lezecké závody či přednášky a výstavy navazující na jeho sportovní činnost.

V červenci letošního roku Horolezecký klub Vysočina poprvé uspořádá soustředění pro své členy formou lezeckého příměstského tábora, kterého se mohou zúčastnit také úplní začátečníci i nečleni. Lezecký příměstský tábor se uskuteční v Lezeckém centru Wall street Tendon Jihlava ve dvou termínech.

První běh se bude konat od 1. do 4. července, druhý běh od 8. do 12. července. Soustředění bude probíhat pod vedením zkušených instruktorů a trenérů lezení vždy od osmi hodin ráno do čtyř hodin odpoledne. Cena je tisíc šest set korun za první běh, který je zkrácený o den státního svátku, a dva tisíce korun za druhý běh a zahrnuje obědy, dvě svačinky denně, nápoje, půjčení lezeckého vybavení a jiného sportovního náčiní. Věková hranice účastníků není stanovena, zvány jsou všechny samostatné děti.

Štítky sport, děti, prázdniny, léto, Jihlava, Vysočina, horolezectví, příměstský tábor, Kraj Vysočina, Wall Street

V červenci se v Jihlavě koná první horolezecký příměstský tábor. Vhodný je i pro úplné začátečníky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.