Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla zve na hokejové čtvrtfinále. Na zimáku bude připravena velkoplošná projekce

Hokejové mistrovství světa spěje do rozhodující fáze, český reprezentační tým ve čtvrtečním čtvrtfinále vyzve Německo. Zajímavou možnost, jak klíčovou bitvu sledovat, poskytla hokejovým fanouškům Dukla Jihlava. Na Horáckém zimním stadionu bude totiž připravena velkoplošná projekce.

Fandit českému národnímu týmu můžete přímo v Bratislavě, doma nebo třeba v hospodě. A další možností je Horácký zimní stadion, kde fanoušci Dukla Jihlava ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravili velkoplošnou projekci tohoto veledůležitého čtvrtfinálového klání.

Nápad velkoplošné projekce vznikl spoluprací Dukly Jihlava se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu. Zápas bude možné sledovat na velkoplošné LED obrazovce, na kterou fanoušci zvyklí při zápasech A-týmu Dukly Jihlava, a která během uplynulé sezony prošla zásadní renovací – nyní má vyšší rozlišení.

„Celý zápas pak fanoušci mohou naživo prožít přímo z plochy Horáckého zimního stadionu, po které se během mistrovských zápasů prohánějí hráči A-týmu. K dispozici bude sezení přímo na ploše,“ doplnil Zdeněk Drla, marketingový manažer Dukly.

Zápas začíná ve čtvrtek 23. května ve 20:15. Brány Horáckého zimního stadionu (vchod B1 z nádvoří mezi halami) se otevírají o hodinu dříve. Vstup je zdarma.

K občerstvení budou připraveny alkoholické a nealkoholické nápoje, klobása a sekaná.

Foto Alena Zapletalová, hokej.cz | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Horácký zimní stadion, Dukla Jihlava, český národní tým, HC Dukla Jihlava, hokej, zimní stadion, Mistrovství světa v ledním hokeji, Německo, čtvrtfinále, HC Slovan Bratislava

Dukla zve na hokejové čtvrtfinále. Na zimáku bude připravena velkoplošná projekce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.