Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Sobota na Masarykově náměstí bude patřit Gulášfestu, akci Nadačního fondu Šťastná hvězda

Již v sobotu čeká Masarykovo náměstí další ročník oblíbené gastronomické akce Hvězdý Gulášfest. Ten je za účasti několika umělců pořádán Nadačním fondem Šťastná hvězda a má sloužit především k dobročinným účelům.

Účelem soutěže, která startuje v 11 hodin, je především užít si příjemné odpoledne, zkusit uvařit guláš v netradičních podmínkách a zároveň podpořit dobrou věc.

Přihlásilo se zatím 11 týmů. Do soutěže se přihlásili fanoušci jednoho z patronů nadačního fondu Davide Mattioliho, účast potvrdil i tým z Maďarska. První místo bude obhajovat Lojza Mikletič. Soutěžní guláše hodnotí porota v čele s šéfkuchařem Petrem Erinem Kováčem, prezident Culinary clubu.

Na akci vystoupí cimbálová kapela Rathan, Davide Matiolli (italský zpěvák), Genny Ciatti (muzikálová zpěvačka), Clif Canalas (zpěvák z Drážďan) Sabina Křováková, (vítězka Superstar 2013), jihlavská kapela Vigo, Pavel Kaiser - Netto (country), Petra Slaninová (zpěvačka a textařka) nebo Olinka Rumlová (mladá začínající zpěvačka).

O doprovodný program se postarají kosmetické poradkyně a vizážistky. Pro děti budou připraveno dílničky, malování na obličej a skákací hrad.

Celým dnem bude provázet moderátor Martin Málek. Akce se koná pod záštitou primátora Jihlavy Rudolfa Chloupka.

 

 

 

Štítky nadační fond, Sabina Křováková, Maďarsko, Martin Málek, Rudolf Chloupek, Drážďany, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota na Masarykově náměstí bude patřit Gulášfestu, akci Nadačního fondu Šťastná hvězda | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.