Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Bazén Evžena Rošického opět září čistotou. Po odstávce se lidem otevře už tuto sobotu

Krytý bazén Evžena Rošického v Jihlavě se od soboty 5. srpna opět otevře veřejnosti. Bazén má za sebou pravidelnou technologickou odstávku. V době, kdy byl uzavřený, došlo mimo jiné třeba k výměně vchodových dveří do dámských i pánských šaten.

Dále se vyčistily bazénové vany nebo třeba akumulační jímky. Dále se pak zkontrolovala vzduchotechnika, všude malíři vymalovali a stále se ještě pracuje v kuželně, zde se mění podhledy na stropech.

„Udělala se výměna vchodových dveří do dámských a pánských šaten, které se používají při návštěvě sportovní haly, tělocvičny a fitnesscentra. Celkové náklady na práce během odstávky byly vyčísleny na 452 tisíc korun. Všechny tyto opravy se dopředu plánují s odborem správy realit. Uvedená částka je hrazena z rozpočtu vlastníka objektu, kterým je Statutární město Jihlava,“ říká Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén provozují.

Kondiční plavání i opalování 

V současnosti, kdy probíhají letní prázdniny, bude bazén otevřený v „letním provozu“. Zaplavat si zde mohou lidé každý den od 10 do 18 hodin. Návštěvníci mohou do konce srpna využívat venkovní travnaté plochy, kde se mohou opalovat.

„Probíhat bude opět do konce letních prázdnin i hodinové kondiční plavání. Plavci si mohou přijít zaplavat každé pondělí, středu a pátek od 7 do 8 hodin,“ láká Martin Málek. Ještě upozorňuje, že do 31. srpna bude na bazéně Evžena Rošického mimo provoz sauna.  

Hodina plavání vyjde dospělé na 45 korun, děti od 6 do 15 let a senioři zaplatí 35 korun. Je možnost zakoupit si zvýhodněné celodenní vstupné, a to za 50 korun pro dospělé a za 40 korun pro děti od 6 do 15 let a seniory. Děti do 6 let mají vstup zdarma.

Štítky bazén, Rošického, odstávka, otevření, údržba, prázdniny, provoz, Evžen Rošický, Jihlava, plavání, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazén Evžena Rošického opět září čistotou. Po odstávce se lidem otevře už tuto sobotu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.