Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu v City Parku startuje narozeninová výstava jihlavské zoo

Na návštěvníky jihlavského City Parku bude čekat výstava o Zoologické zahradě Jihlava. Byla vytvořena při příležitosti šedesátého výročí jejího vzniku a bude k vidění ve spodní pasáži City Parku Jihlava od 1. do 10. července 2017.

Všechny asi nejvíce zaujme šest obrovských zvířecích masek, které vytvořili herci Horáckého divadla Jihlava a které na hlavních oslavách šedesátin zoo defilovaly na elektrovozech v průvodu z Masarykova náměstí do zoologické zahrady. S maskami se mohou návštěvníci samozřejmě i vyfotografovat.

Na zvídavé nakupující čeká v prostorách spodní pasáže také řada informačních panelů, kde se mohou dozvědět zajímavé informace o Zoo Jihlava. Najdou zde také unikátní historické fotografie mapující vývoj zoologické zahrady.

Během nákupů mohou návštěvníci City Parku zabrousit také do prostor občerstvení, kde se nachází expozice drápkatých opic kosmanů zakrslých ze Zoo Jihlava. Těm se v Zoo koutku tak daří, že nedávno přivedli na svět potomky. Zatím se dvě malé opičky vozí vždy na zádech jednoho z rodičů.

V nejbližší době se navíc Zoo koutek v City Parku brzo převlékne do nového kabátu. Jihlavská zoo sem přichystala novinku v podobě televize, na které se budou promítat videa přímo ze zoo.

Koho výstava k 60. narozeninám Zoologické zahrady Jihlava zaujme, může se vypravit přímo tam. Z jihlavského City Parku je to do zoo pouhých deset minut pěšky.

Zdroj Zoo Jihlava

Štítky City Park, výstava, Jihlava, zoologická zahrada, Zoologická zahrada Jihlava, Horácké divadlo Jihlava, maska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu v City Parku startuje narozeninová výstava jihlavské zoo | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.