Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Venkovní část Vodního ráje se otevře lidem dnes ve 14 hodin. Už se všemi atrakcemi

Služby města Jihlavy (SMJ), které provozují Vodní ráj v Jihlavě se rozhodly, že už dnes otevřou návštěvníkům venkovní část, a to od 14 hodin. K dispozici budou lidem tentokrát už všechny atrakce, oproti minulému týdnu, kdy koupaliště fungovalo v omezeném režimu.

„Pro veřejnost bude k dispozici velký rekreační bazén se všemi atrakcemi, plavecký bazén 25 metrů, nerezový dětský bazén s vodním hradem a brouzdaliště,“ říká Martin Málek, mluvčí SMJ.

Návštěvníci se dále mohou těšit na venkovní tobogán, skluzavky, stěnové masážní trysky, divokou řeku, blowery, perličková lůžka, chrliče a vodní hřiby. Otevřené bude také občerstvení, dětské hřiště, venkovní posilovna, ruské kuželky, víceúčelové a volejbalové hřiště. „Přesto, že jsme minulou sobotu otevřeli venkovní část o týden dříve a v omezeném provozu, tak v sobotu 3. června se přišlo slunit a vykoupat 450 lidí. V neděli 4. června zavítalo do Vodního ráje v Jihlavě už pouhých 30 nadšenců. Přes pracovní týden jsme měli z důvodu špatného počasí venkovní areál celý uzavřený,“ dodává závěrem Málek.

Foto www.vodniraj.cz

Štítky Vodní ráj, koupaliště, otevřeno, atrakce, Jihlava, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Venkovní část Vodního ráje se otevře lidem dnes ve 14 hodin. Už se všemi atrakcemi | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.