Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jihlavský Family Point zve na velikonoční akce: Bude se tvořit, přednášet a ochutnávat

Také jihlavský Family Point se se svým programem zapojí do příprav na nadcházející velikonoční svátky. Pro veřejnost si nachystal ve třech dnech několik akcí, souhrnně nazvaných Jarní dny na Family Pointu Jihlava.

V pondělí 10. dubna mohou přijít všichni zájemci, kteří si chtějí uplést velikonoční košíčky z pedigu. Tvořit se bude od 9:30 do 13:30. Od 14 do 16 hodin se pak návštěvníci dozví zajímavosti o planých rostlinách v kuchyni, koupelně i domácí lékárně. Součástí odpoledne bude i vaření a následná ochutnávka jarních pomazánek.

Následující den bude ve Family Pointu patřit malování kraslic, a to od 9:30 do 15:30. Současně s tím se budou od 13 do 16 hodin plést pomlázky z vrbového proutí.

Velikonoční „maraton“ bude ve Family Pointu pokračovat ještě i ve středu 12. dubna. V 10 hodin začne vyrábění domácích dekorací, končit se bude ve 13:00. Ve 14 hodin velikonoční program vyvrcholí dvouhodinovým povídáním o bylinkách a zdravém vaření, připravené dobroty zde lidé budou mít možnost ochutnat.  

Všechny uvedené velikonoční akce budou probíhat v sídle jihlavského Family Pointu v Palackého ulici.

Foto pixabay.com

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Family Point zve na velikonoční akce: Bude se tvořit, přednášet a ochutnávat | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.