Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Reprezentační ples firmy Bosch Diesel přinesl kromě dobré zábavy i rekordní výtěžek jihlavské nemocnici

Na čtyři stovky návštěvníků, řada významných hostů a rekordní částka z výtěžku plesu putující na dobročinné účely provázely třináctý reprezentační ples Bosch Diesel s.r.o. konaný dne 10. března 2017 v Jihlavě.

V rámci tradiční společenské akce věnovali zaměstnanci firmy výtěžek z prodeje vstupenek na podporu Dětského oddělení a Chirurgického oddělení Nemocnice Jihlava. Celková výše finančního daru dosáhla 200 000 korun.

Jako čestné hosty na plese uvítal obchodní ředitel Ralph Klaus Carle společně s technickým ředitelem Stefanem Hamelmannem senátora Parlamentu ČR Miloše Vystrčila, poslankyni Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a náměstkyni hejtmana Kraje Vysočina Janu Fischerovou. Jako host zavítala na ples i náměstkyně primátora statutárního města Jihlavy Jana Mayerová.

O pestrý a bohatý kulturní program večera, který se tentokrát nesl ve francouzském stylu, a dobrou náladu se postaraly vedle české Edith Piaf, Radky Fišárové, i zpěvačky Iva Frühlingová, Emma Drobná a kapela Blue Band. Na plese nechyběly ukázky kankánu, raut s francouzskými specialitami, ani ochutnávka tradičních francouzských vín a sýrů. Pro dámy byla připravena ukázka parfémů.

Výtěžek z letošního plesu byl věnován Nemocnici Jihlava: z finančního daru ve výši 150 000 korun bude moci Dětské oddělení Nemocnice Jihlava pořídit potřebná nová dětská lůžka. Druhý finanční dar ve výši 50 000 korun poslouží Chirurgickému oddělení Nemocnice Jihlava pro nákup antidekubitních matrací a dalších pomůcek pro pacienty. Převzetí symbolického dárcovského šeku se za dětské oddělení účastnil primář oddělení Martin Zimen, za chirurgické oddělení převzal dárcovský šek vedoucí lékař Radovan Čech.

Společné přejímání společenské odpovědnosti firmou a zaměstnanci

Vedle výtěžku z prodeje Novoročního koncertu je reprezentační ples druhou z celkových třech každoročních benefičních akcí firmy Bosch Diesel s.r.o. a jejích zaměstnanců, jejichž výtěžek jde na dobročinnou činnost, podporu sociálních projektů a zdravotnictví. 

„Vizí naší firmy je „Závod Jihlava: Excelence z Vysočiny“. Vedle excelentních výrobků z našeho závodu tato vize znamená, že přebíráme svůj díl společenské zodpovědnosti za město Jihlavu a Kraj Vysočina. Jako spolehlivý partner města Jihlavy a regionu Vysočiny proto podporujeme již řadu let například různé sociální a charitativní instituce, vzdělávání, jakož i kulturní akce. Jsem hrdý na to, že naši se naši zaměstnanci účastní různých dobročinných akci, jako je například letošní reprezentační ples. Tímto v obzvláště vysoké míře dokládají svoji společenskou zodpovědnost a pomáhají naplnit firemní vizi v praxi,“ sdělil obchodní ředitel firmy Bosch Diesel, Ralph Klaus Carle.

Závod Jihlava Ve firmě Bosch Diesel s.r.o. pracuje na 4 700 zaměstnanců, vyrábějí se zde vysokotlaká čerpadla pro dieselové motory, tlakové zásobníky a regulační ventily tlaku pro systém Common Rail. V roce 2011 získala firma prestižní ocenění „Národní cena kvality ČR - Excelentní firma“, v roce 2013 ocenění za prorodinně orientovanou personální politiku firmy „Audit rodina & zaměstnání“, udělované Ministerstvem práce a sociálních věcí České republiky. V prosinci 2016 se firmě opakovaně podařilo získat v renomované soutěži nejlepších českých exportérů „Exportér roku 2016“ první místo v kategorii „ Exportér roku Kraje Vysočina s největším objemem exportu za rok 2015“.

Foto Bosch Diesel s.r.o. | Zdroj Bosch Diesel s.r.o.

Štítky ples, Robert Bosch GmbH, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, Kraj Vysočina, Česko, Miloš Vystrčil, Parlament České republiky, Jana Fischerová, Poslanecká sněmovna ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Reprezentační ples firmy Bosch Diesel přinesl kromě dobré zábavy i rekordní výtěžek jihlavské nemocnici | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.