Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Ještě dva týdny lze vybírat Sportovce Vysočiny 2016. Hlasuje se ve dvou kategoriích

Ještě dva týdny, do pátku 3. března, je možné hlasovat o nejlepšího Sportovce Kraje Vysočina za rok 2016. Anketa má dvě kategorie – jednotlivec a kolektiv, a pokud si hlasující z vybraných možností nevyberou, mohou vyplnit speciální formulář a ještě donominovat dalšího sportovce nebo sportovní kolektiv.

Kraj Vysočina ve spolupráci s Krajskou organizací České unie sportu hledá sportovce, kteří v roce 2016 dosáhli významných sportovních výsledků, a úspěšně tak reprezentují sebe i Kraj Vysočina. Sportovní odborná veřejnost už v lednu nominovala například hokejistu Romana Erata, stolního tenistu Tomáše Treglera nebo rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou. Nechybí ani hendikepovaný úspěšný plavec Martin Císař a ve sportovních kolektivech se o přízeň ucházejí například brodští softbalisté, třebíčští baseballisté, fotbalová FC Vysočina Jihlava, Mažoretky z Batelova, družstvo volejbalových juniorek z Krajského centra talentované mládeže Volejbal Vysočina nebo havlíčkobrodští stolní tenisté.

K započítání hlasu je potřeba potvrdit elektronický odkaz odeslaný na e-mailovou adresu hlasujících.

Slavnostní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců Kraje Vysočina se uskuteční v pátek 7. dubna ve Žďáře nad Sázavou. Tradiční anketou a následným galavečerem s vyhlášením oceněných sportovců chce Kraj Vysočina udělit poctu regionálnímu sportu a poděkovat všem sportovcům za jejich píli a nasazení.

Hlasovat můžete zde.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky Kraj Vysočina, Roman Erat, Martina Sáblíková, Tomáš Tregler, FC Vysočina Jihlava, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě dva týdny lze vybírat Sportovce Vysočiny 2016. Hlasuje se ve dvou kategoriích | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.