Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA IX: Buba neměl štěstí na majitele, přitom je to skvělý pes

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme pravidelný seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o kříženci retrievera jménem Buba, který neměl štěstí na majitele, a přitom je to skvělý pes.

Buba je dva roky starý kříženec retrievera, který váží sedmadvacet kilogramů. „Buba je pejsek, který má obrovskou smůlu. Už jako štěně vystřídal tři majitele. Starší paní, která ho měla necelý rok, přecenila své síly a Buba skončil u nás. Loni našel nový domov, ale nyní byl téměř po roce vrácen. Nebyla to jeho vina, prostě tam na něj neměli moc čas, a Buba si dělal, co chtěl,“ říká vedoucí útulku v Jihlavě Kateřina Škarková.

Buba se do útulku vrátil 26. srpna. Po seznámení se jedná o velmi milého psa, jen je potřeba si nejdříve získat jeho důvěru, zradilo ho už více lidí. „Je to aktivní pes, který toho moc neumí. Nový majitel pro něj musí být autorita, musí být důsledný a jasně nastavit pravidla,“ dodává Škarková.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na telefonním čísle 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava, a to v pracovní dny od 8:00 do 16:00 hod.

Smolaři Bubovi v útulku přejí aktivního pána, který ho již neopustí. Žít může i v bytě, ale v domě se zahradou mu určitě bude lépe, podmínkou však je dobré zabezpečení a vyšší ploty. Hodí se i k větším dětem, k jiným zvířatům spíše ne, jak by vycházel s jinými psy je třeba vyzkoušet.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením Útulku pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky páníček, pes, útulek, adopce, seriál, Pístov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA IX: Buba neměl štěstí na majitele, přitom je to skvělý pes | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.