Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA VIII: Frediemu bude nejlépe v rodině s dětmi. Spokojený bude na zahradě i na gauči

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme pravidelný seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o kříženci jménem Fredie, který je typický „bulík" - veselý, hravý a akční.

Fenka z jihlavského útulku zaujala řadu čtenářů Drbny. Mohla skončit až v Americe, nakonec bydlí na jihu Čech

Redakce Jihlavské Drbny má od tohoto roku nový seriál, ve kterém ve spolupráci s jihlavským útulkem pomáhá hledat nové páníčky pro psy, případně kočkám a jiným zvířatům. Květnovým pejskem byla roční fenka Luna, která čtenáře velmi zaujala, zájem o...

Fredie je 1,5 roku starý kříženec bull plemene. „Fredie byl údajně nalezený, ale jak to bylo ve skutečnosti, se můžeme jen domnívat. Spíše se přikláníme k tomu, že jako další z mnoha psů prostě své majitele přestal bavit,“ popisuje vedoucí útulku v Jihlavě Kateřina Škarková. Podle informací z útulku se pejsek našel v Hradební ulici v Jihlavě a ve svém přechodném bydlišti, tedy v útulku, je od 5. srpna.

K pejskovi dodává, že je to typický „bulík“ - je veselý, akční a hravý. Nenese si žádné trauma z minulosti, na druhou stranu toho ale moc neumí, a bude potřeba se mu věnovat. „Fredie je chytrý pes, rychle pochopí, co se po něm chce, ale bude to chtít důslednost a autoritu. Ve svém kotci je čistotný, nic neničí, zřejmě byl zvyklý žít v bytě. Nemá žádný zdravotní problém,“ ujistila Škarková.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na tel: 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava, a to v pracovní dny od 8:00 do 16:00. 

Nejlépe mu bude uvnitř, ideální by pro něj byl dům se zahradou a aktivnější rodina. Kateřina Škarková ale dodává, že velmi rád se bude válet i na gauči.

Frediemu se určitě bude líbit v rodině, kde jsou děti.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Útulku pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky páníček, seriál, majitel, útulek, pes, Fredie, Jihlava, Pístov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA VIII: Frediemu bude nejlépe v rodině s dětmi. Spokojený bude na zahradě i na gauči | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.