Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít červnové akce v Cityparku Jihlava

PR článek

Obchodní centrum Citypark Jihlava připravilo pro své návštěvníky tři parádní akce, které jim příjemně zkrátí čekání na prázdniny. Děti se mohou těšit na legendární šmouly, fanoušci veteránů na závod i výstavu a na gurmány čeká Burger Street Festival.

„Prázdniny jsou cítit ve vzduchu a my věříme, že těch posledních 30 dní našim návštěvníkům zpestříme a měsíc jim uteče jako voda,“ říká Tomáš Duroň, Centre Manager z OC Citypark Jihlava, a dodává: „Letošní červen je u nás trošku pohádkový a vzpomínkový – šmouly a historická auta zná několik generací a myslím, že zpestřit si den, navíc těmi nejlepšími burgery, ocení úplně každý.“

Setkání se šmouly

První červnové sobotní odpoledne se obě pasáže v  Cityparku promění ve šmoulí vesnici plnou her a překvapení. 1. června od 11:00 do 17:00 hodin čeká na malé návštěvníky 10 stanovišť plných soutěží o hodnotné ceny, diskotéka, fotokoutek se šmouly, dílničky, cukrová vata a ledová tříšť. Vstup je samozřejmě zdarma.

Závod a výstava historických vozidel

V sobotu 15. června proběhne u Cityparku Jihlava (v parčíku v ulici U Dlouhé stěny) jedna z průjezdních kontrol legendárního závodu veteránů 1000 mil československých. Návštěvníci si tak mohou všechny vozy, vyrobené před rokem 1939, prohlédnout a užít si neopakovatelnou atmosféru. První vozidlo dorazí cca v 13:25 hodin, poslední přibližně o 2 hodiny později. Závod 1000 mil československých se jezdí s několika přestávkami od roku 1933 a je organizován pod záštitou prezidentů ČR a SR. V Cityparku při té příležitosti navíc připravili výstavu vybraných historických vozů, která proběhne od soboty 8. do neděle 16. června.

Burger Street Festival

Nejoblíbenější burgermakeři sezóny i předloňský „masterchefovský“ finalista budou soutěžit, a hlavně hostit, návštěvníky Cityparku 28. – 30. června. Dohromady se v Jihlavě představí deset burgermakerů, kteří nabídnou až 80 různých variací burgerů a bulek. Největší putovní street food festival v Česku nabídne kromě burgerů a tradičních hranolek také Corn Dogy – párky obalované v těstíčku z kukuřičné mouky, churros, bubble waffle nebo makronky z mandlové mouky. Své grily rozpálí v pátek v deset hodin dopoledne, otevřeno je každý den do deváté večerní, v neděli festival skončí o hodinu dříve.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nákup, centrum, obchod, červen, akce, Citypark, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechte si ujít červnové akce v Cityparku Jihlava | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.