Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citypark Jihlava představuje květnové akce

PR článek

Květen bude v Cityparku Jihlava nabitý. Své brány otevře Pandora se značkovými šperky, Smarty.cz s chytrou elektronikou a inspirací bude jistě i široká nabídka jarní obuvi. Den matek dokreslí koncert Kateřiny Pavlíkové s dcerou a týdenní akce Nákupy OnaDnes nabídne slevy ve vybraných obchodech. Pro všechny Jihlavany je navíc připravena výstava s vítězným návrhem soutěže terminál Jihlava VRT.

„Květnový měsíc je pro nás letos ve znamení novinek. Šperky, koncert, módní inspirace a výhodné nákupy jsou ideální příležitost, jak si vyladit lásky čas do dokonalosti,“ říká Tomáš Duroň, Centre Manager z OC Citypark Jihlava a doplňuje: „Jsme rádi, že našim Jihlavanům můžeme zpestřovat všední i sváteční dny, a všechny k nám srdečně zveme.“

Zbrusu nová prodejna Pandora se značkovými šperky

V pátek 3. května otevírá své brány v horní pasáži vedle Humanicu prodejna se šperky - Pandora. Členové Pandora klubu dostanou při nákupu nad 2 479 Kč zdarma náramek za 1 429 Kč. A na prvních 30 z nich čeká k nákupu hedvábný šátek zdarma.

Koncert na Den matek

V neděli 12. května od 15 hodin vystoupí na spodní pasáži centra Kateřina Pavlíková se svou dcerou. Ve čtyřicetimunitovémminutovém programu představí vybrané skladby v rámci festivalu Mahler Jihlava – Hudba tisíců.

Nákupy OnaDnes

Celý týden od 13. do 19. května mohou zákazníci výhodně nakoupit díky Nákupům OnaDnes v těchto obchodech: Albi, Baťa, C&A, CCC, Intersport, Klenoty Aurum, Manufaktura, Orsay a Stoklasa. Knížku s kupóny na výhodné nákupy je možné získat v časopise Žena a život, v titulech MF Dnes nebo v aplikaci Portmonka.

Výstava vítězného návrhu terminál Jihlava VRT

Dva týdny od 13. do 26. května si mohou návštěvníci prohlédnout vítězný návrh architektonické soutěže na nový jihlavský terminál. V sobotu 18. května navíc proběhne komentovaná výstava pod vedením vedoucího vítězného architekta, který odpoví i na dotazy občanů.

Smarty.cz s chytrou elektronikou

V pátek 24. května otevírá nová prodejna Smarty.cz, která nabízí chytrou elektroniku, gaming a příslušenství. Smarty.cz nahrazuje bývalou prodejnu JRC a zákazníci si v ní mohou vyzkoušet i herní novinky na next-gen konzolích a herních PC sestavách.

Jarní kolekce obuvi

Není žádným tajemstvím, že v Cityparku najdou zákazníci největší nabídku obuvi na Vysočině pod jednou střechou. Inspirovat se mohou v prodejnách Baťa, CCC, Deichmann, Humanic nebo Rieker Obuv Zóna Store. Sportovní obuv je k dostání ve specializovaných prodejnách Alpine Pro, Intersport, Nord Blanc, Rock Point a Sport Vision.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky akce, obchod, nakupování, novinky, květen, Citypark, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citypark Jihlava představuje květnové akce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.