Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Běhej lesy Týmovka 2024: Objevte novou a vylepšenou trasu

PR článek

Týmovka, štafetový závod ve dne i v noci v srdci Vysočiny, čeká na lesní smečku i následující sezónu. Řekni svým parťákům, ať si do kalendáře zapíší datum 21. - 23. 6. 2024. Tento unikátní závod slibuje vzrušující sportovní výzvu pro různorodé týmy. Na party přátel, rodiny, firemní týmy a nadšené běžce čeká pestrý doprovodný program, plno zážitků a hlavně nezapomenutelný víkend, který se vám svou atmosférou zaryje hluboko pod kůži.

V uplynulé sezoně měla Týmovka premiéru, pokud si chceš i ty zkusit nový rozměr závodění, napiš parťákům, aby si nic neplánovali na víkend od 21. do 23. června. Druhý ročník běžeckého festivalu bude opravdu stát za to.

Týmovka 2024 nově nabídne účastníkům tři různé okruhy - 6,6 km, 8,7 km a 12,2 km. Každý závodník musí uběhnout každý okruh alespoň jedenkrát, tedy 27,5 km. Více informací a mapy jednotlivých okruhů najdete na https://tymovka.cz/behej-lesy-tymovka.

Závod je otevřený pro 8členné nebo 4členné týmy, což poskytne výjimečnou příležitost pro rodiny, přátele a kolegy spojit síly a užít si běhání v malebné přírodě s unikátními výhledy.

Týmové kategorie:

8 běžců, kteří uběhnou 220 km

4 běžci, kteří uběhnou 220 km

4 běžci, kteří uběhnout 110 km

Kategorie pro osm běžců mohou účastníci absolvovat v 5 až 8 závodnících, v kategorii pro 4 běžce postačí běžci dva. Limit pro doběhnutí posledního závodníka je 28 hodin.

Start Týmovky započne 21. 6. 2024 od Milovského rybníka a celý víkend na účastníky čeká bohatý doprovodný program, koncerty, ranní jóga, letní kino nebo běžecké workshopy. Součástí Týmovky, stejně jako minulou sezonu, budou i dětské závody Dr. Max a charitativní běh.

Tak seber parťáky a doraž za námi na Vysočinu! Více informací o pravidlech, startovném či kategoriích najdeš na https://tymovka.cz/.

Ohodnoť článek

Štítky běhej lesy, běh, závody, týmovka

Běhej lesy Týmovka 2024: Objevte novou a vylepšenou trasu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.