Aktuálně

Řidič dacie se pokusil objet dodávku přes svah. Obě auta se do sebe zaklínila více...

Dálniční přivaděč může mít další dva pruhy. Vybudování by vyšlo na čtyři miliardy více...

FOTO: V Jihlavě se natáčí nový sitcom. Diváci se při scénách od nemocnice zasmějí více...

Tragédie v Jihlavě. Pod Brněnským mostem našla policie muže bez známek života více...

FOTO: Nad údolím Brtnice se tyčí vysoké pilíře pro druhý nejvyšší most v kraji více...

Neštěstí v Třebíči. Policie našla mrtvou ženu, ležela pod mostem více...

Do Aventinu na nákupy jezdíme, shodli se v anketě čtenáři Drbny více...

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poznejte pravou chuť Asie a korejskou kuchyni, navštivte jedinečná bistra Han Food i jejich shopy

PR článek

Foto Han Food bistro

Milujete asijskou kuchyni a baví vás objevovat nové chutě skutečné Asie? Znáte Bibimbap a Kimbap? Chcete v opravdu stylovém prostředí ochutnat nejslavnější a nejoblíbenější korejská jídla? Tak právě pro vás jsou tady jedinečná Han Food bistra, kde se v unikátním konceptu spojila kvalitní gastronomie s rychlostí fast foodu a s obchodem s prémiovými světovými potravinami. V interiérech Han Food bister se zákazníci díky zářivým neonům budou cítit jako v opravdovém pouličním asijském podniku. Nově se Han Food bistro v druhé polovině června otevře také v jihlavském nákupním centru Citypark.

„V Han Food přistupujeme s respektem a láskou k mnoha věcem. Jednou z těch nejdůležitějších jsou suroviny, ze kterých pak vznikají naše jídla. Všechny suroviny byly pečlivě vybrány tak, aby splňovaly naše nejpřísnější měřítka kvality. Každá ze surovin pak dostává péči a zacházení, jaké není v běžných fast foodech a bistrech zvykem. Na talíři tak vždy dostane náš zákazník jen autentické a hlavně čerstvé jídlo. Boříme představy o fast foodu. Náš koncept jsme založili s cílem nabídnout ty nejlepší chutě Asie a zprostředkovat vám tím gastronomický zážitek, který v Čechách ještě nebyl,“ říkají shodně v našem rozhovoru majitelé Han Food, Tomáš Vo a Albert Vu

Kde bylo vaše úplně první bistro Han Food? 
Tomáš: První pobočku jsme otevřeli v OC Nový Smíchov v Praze. Koncept vznikl jednoduše tím, že jsme hrozně moc chtěli být v jednom z největších pražských obchodních center, a pokud bychom tam chtěli být, museli jsme vytvořit koncept, který ještě nikdo nikde nikdy před tím neotevřel. A tak vznikl korejsko - vietnamský fusion koncept Han Foodu. 
Albert: Za mě bych jako první pobočku skutečného Han Foodu považoval Plzeň, která byla otevřena v říjnu 2021. Jedná se o první pobočku, kde byl nejenom použit koncept Han Food kuchyně, ale poprvé se představil designový koncept Han Food ve spojení s concept storem. 

Chystáte otevření dalších bister? 
Tomáš: Do konce roku 2023 chceme otevřít minimálně další tři pobočky, dvě už jsou v přípravě. 
Albert: V současné době jsou v provozu kromě pobočky v Plzni i pobočky v Brně, v Praze a v Hradci Králové. Na druhou polovinu června je plánované otevření v Jihlavě, pokud vše půjde podle plánu v červenci v Teplicích. 

Čím jsou bistra Han Food výjimečná? (zařízení, servírování jídla...)
Tomáš: Veškeré naše pokrmy připravujeme z čerstvých surovin a přesně dle originálních receptur, které milujeme už od dětství. Ve všech našich bistrech najdete concept store, který je plný prémiových sladkostí a potravin z celého světa.
Albert: Naší snahou je především bořit představu o kvalitě jídel i servisu v klasických asijských bistrech a především nabízet pokrmy, které bychom skutečně našli i v Asii. Kromě surovin a receptur, které používáme, je to i práce s našimi zaměstnanci, designem provozoven. Nabízíme často i vlastní sezení mimo foodcourtové prostory a součástí každého Han Foodu je i concept store, kde mají naši zákazníci možnost koupit si i běžně nedostupné potraviny z celého světa. Je třeba si uvědomit, že jsme start-upový koncept, který se neustále vyvíjí. Doufáme, že našim zákazníkům dokážeme přinášet stále lepší zážitky. Jedním ze současných kroků je například spuštění centrální kuchyně, která zajistí stejně vysokou kvalitu a chuť na všech provozovnách nebo postupná instalace samoobslužných kiosků a multifunkčních menuboardů.  

Jste představiteli nového trendu Gourmet Fastfood. Co přesně to znamená? 
Albert: Já bych to vlastními slovy definoval, jako zážitek z restaurace (kvalita jídla, přístup) v typicky fastfoodových podmínkách a čase. 

Máte u každého vašeho bistra shop? 
Tomáš: Ano, síla konceptu je spojení jídla s balenými potravinami z celého světa.
Albert: Ano, chtěli bychom, aby si zákazník odnesl vždy i kousek Han Foodu s sebou domů.

Co všechno si mohou zákazníci v shopu zakoupit?
Tomáš: Prémiové potraviny z celého světa. Z Asie např. mochi, pocki, oblíbené želé nápoje Mogu Mogu nebo limitované edice čaje Arizona. Dále také americké chipsy Cheetos, Doritos. Máme mnoho slaného i sladkého.
Albert: Spolupracujeme úzce s pepis.shop, který je jedním z největších dovozců těchto speciálních a prémiových potravin z celého světa. Nejoblíbenější jsou asi různé příchutě Mochi, korejské Ramen polévky a nudle, či americké ledové čaje Arizona.

Můžete zmínit nějaká specifika korejské kuchyně? V čem je jiná v porovnání s jinou asijskou kuchyní? 
Tomáš: Korejská kuchyně je specifická směs pikantní, sladké chutě. Korejská kuchyně je z velké části založena na rýži, zelenině a masu. Mezi nejznámějšími pokrmy patří Kimchi, Bibimbap, Kimbap, které jsou u nás samozřejmě k dispozici.
Albert: Za mě korejská kuchyně představuje hodně zeleniny, většinou s pikantním nádechem, variace s nejslavnějším korejským pokrmem kimchi, často ale i obalované kuřecí kousky s různými omáčkami.

Kolik jídel najdou zákazníci v menu vašich bister? 
Tomáš: V nabídce máme nyní 20 stálých jídel + 7 jídel s variací pro vegetariány.

Jaké jídlo si nejvíce zamilovali vaši zákazníci? 
Tomáš: Mezi nejoblíbenější jídla patří korejský Bibimbap, který je celosvětově známý. Dále také kuřecí Teriyaki. Z vietnamských pokrmů bych vyjmenoval Bun Bo Nam Bo a Pho.

Jaké jídlo máte osobně nejraději vy? 
Tomáš: Jako rodilý Vietnamec mám nejraději bun bo nam bo a bun cha.
Albert: Myslím, že chuťově nejzajímavější pokrmy jsou korejský Bibimbap a polévka Kimchi Jjigae, kterou bych já dokázal jíst každý den. 

Které pokrmy by měli zákazníci určitě ochutnat? Je jasné že všechny, ale které by si opravdu neměli nechat ujít?
Tomáš: Doporučuji si vyzkoušet všechna naše korejská jídla, speciálně Bibimbap nebo jeyuk bokkeum. Určitě vás překvapí atypická chuť a složení jídel.
Albert: Z vietnamské kuchyně, která je mezi zákazníky více známá, bych vypíchl především Bun Bo Nam Bo, protože ta je v našem podání opravdu excelentní.

A jak chutnalo v plzeňském bistru Han Food známým influencerům se můžete podívat na videu ZDE 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Han Food bistro, gastronomie, korejská kuchyně, Bibimbap, Kimbap

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.