Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak potěšit maminku na její den? Upečte výborný dezert nebo vyrobte krém na ruce

PR článek

Začátek května neodmyslitelně patří maminkám. Právě ony jsou tu pro nás v prvních rocích života každý den i noc. Jsou to ony, které vždy překvapí něčím dobrým k obědu nebo večeři, a ke kterým si jezdíme pro radu i v dospělosti. V květnu slaví svůj den, tak je potěšte malým dárkem. Nevíte jakým? Máme pro vás několik tipů.

Den matek se slaví téměř po celém světě. V každé zemi ale vzdávají hold maminkám v jiný den. V České republice ho letos slavíme 14. května.

Ať už se té své rozhodnete darovat čokoládu, květinu, nebo koupíte drobný dárek, určitě ji potěší. Pokud ale nevíte, po čem sáhnout, máme pro vás několik tipů.

Kosmetický balíček na míru

Není ženy, kterou by nepotěšila kosmetika. V dm drogerii najdete široký sortiment kosmetiky od tělových krémů, pleťových masek a parfémů až po laky na nehty a mnoho dalšího. Pokud víte, jakou kosmetiku vaše maminka používá, nebo jaké produkty jí doma zrovna chybí, připravte jí kosmetický balíček na míru.

Láska prochází žaludkem

Pokud je vaší dominantou pečení, je jasnou volbou připravit ke Dni matek lahodný dezert. Vyzkoušejte například křupavý jahodový dort, který je chutný, ale zároveň i zdravý. Neobsahuje totiž přidaný cukr a jeho základ tvoří ovesné vločky a ořechy. Na recept se podívejte zde.

Vyrobte dárek od srdce

Co takhle zkusit potěšit maminku něčím z vlastní výroby? Zkuste pro ni připravit domácí krém na ruce, který můžete upravit přesně podle toho, co má ráda. Na výrobu navíc nepotřebujete moc surovin. Stačí jen kakaové máslo, kokosový a olivový olej, potravinářský škrob a vonný olej podle preference.

Celý postup výroby najdete na webu dm drogerie.

Vzpomínky v podobě fotek

Tipem, kterým nikdy nešlápnete vedle, jsou fotky. Ať už jich jen pár vytisknete, necháte udělat fotoobraz, knihu, nebo kalendář, zcela jistě vykouzlíte úsměv na tváři. Vše navíc můžete objednat online na dm.cz a dárek si nechat doručit až domů.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky dm drogerie, den matek, tipy, dárky, kosmetika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak potěšit maminku na její den? Upečte výborný dezert nebo vyrobte krém na ruce | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.