Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Příjemně strávený den u Roštejnského rybníka. Podívejte se, jak se letos vydařilo Telčské čarování

Úkoly a zábavný program pro děti, opékání buřtů a příjemně strávený čas v areálu na okraji Telče. Tak vypadalo nedělní Telčské čarování, kterému přálo počasí. Tradiční akce, která k poslednímu dubnu patří od roku 2011, přilákala do rekreačního areálu u Roštejnského rybníka stovky lidí.

Z Jihlavy do Telče přijela Tereza Janoušková s rodinou. „Manžel z Telče pochází, máme k městu vazbu. Především ale v Jihlavě nebyl vhodný program pro děti, jako nabízejí tady. Už od odpoledne se tady děti vyřádí, což je pro nás naprosto ideální. Dceři se líbí stříkání vodou na terč a skákací hrad. Skvělé je i vyžití v podobě dětských hřišť," popsala program v Telči Tereza Janoušková.

Čarodějnice v Telči

Neděle, 30. dubna 2023, 20:46

Čarodějnice v Telči
Čarodějnice v Telči

Na místě byli profesionální hasiči, kteří zájemcům ukázali techniku. Děti plnily nejrůznější úkoly, které hledaly po celém areálu. Pro nejmenší tu byl dětský koutek. Nechyběly ani další zábavné aktivity. Organizátoři postavili asi šestimetrovou vatru, jejíž čas přišel večer. Kdo přišel v tematické masce, měl vstup na akci zdarma. 

„Akci pořádáme od roku 2011. Tentokrát nám počasí vyšlo dobře, v dubnu je to loterie. Kolikrát už se nám stalo, že jsme stavěli vatru a zapadala sněhem. Lidí je tu dost, jsme spokojení," sdělil organizátor Telčského čarování Lukáš Mazal. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky čarodějnice, Telč, oslava, oheň, vatra, děti, atrakce, soutěže, program, čarování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Příjemně strávený den u Roštejnského rybníka. Podívejte se, jak se letos vydařilo Telčské čarování | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.